babagan-kita

Kemasan Unistone Shenzhen didegaké ing taun 2006 lan dununge ing Distrik Longgang, Shenzhen. Iki minangka salah sawijining perusahaan kemasan sing nggabungake produksi lan penjualan. Produk kasebut kalebu bungkus kacamata, perhiasan, jam tangan lan kosmetik. kayata kothak kaca tingal, kothak hadiah preinan, kothak perhiasan kothak perhiasan, lsp.
Kita duwe kabeh peralatan produksi sing gegandhengan kanggo kemasan. Tindakake tren konsep perlindungan lingkungan, produk utama yaiku kotak kaca gelas, sing digawe saka kertas abu-abu lan kertas bergelombang, nanging kanggo memenuhi tuntutan pelanggan lan pasar sing beda-beda , kita ngasilake barang sing gegandhengan ing wektu sing padha, kayata kain reresik (mikrofiber), kothak hadiah, tas, kothak kulit (PVC, PU), kothak timah, kothak tangan kulit alus lan liya-liyane.

Rincian
News

Kanggo pitakon babagan kothak kaca tingal, kothak hadiah liburan, produk kothak nonton utawa pricelist, wenehake email menyang kita lan kita bakal kontak sajrone 24 jam.